Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Δικαία και εύκολα ο Παγχανιακός..

Πολύ καλύτερος ο Παγχανιακός το πρωί της Κυριακής στην Μ. Ελιά, κέρδισε δίκαια την Θύελλα και έκανε μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Παγχανιακού ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι, αλλά ευτυχώς για την Θύελλα ξεκίνησε πολύ δυνατά και ο τερματοφύλακας της Σγουρομάλλης ο οποίος ως και το 37ο λεπτό κρατούσε το 0 για την ομάδα του πραγματοποιώντας  αποκρούσεις που σπανίζουν ακόμη και σε πολύ μεγαλύτερες κατηγορίες, Στο 37' ο Ξηρουχάκης κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Σγουρομάλλη και να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά μετά από φάουλ του Κόσεκ. 
Στο δεύτερο ημίχρονο η Θύελλα μπήκε μεν πιο αποφασιστικά αλλά χωρίς συγκέντρωση, και το γκολ του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Γιούλα στο 50' έβαζε ταφόπλακα στις ελπίδες των ποδοσφαιριστών της Θύελλας για κάτι θετικό.. Ο κορυφαίος του γηπέδου Ούρουκου όμως δεν κατέθεσε το όπλο του και συνέχισε να πολεμάει και στο 79' έβαλε την Θύελλα ξανά στο παιχνίδι σκοράροντας με ένα καταπληκτικό ψηλοκρεμαστό  πλασέ μετά από σέντρα του Λουβιτάκη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Θύελλα προσπάθησε να κλέψει τον βαθμό από τον ανώτερο εχθές Παγχανιακό αλλά ο Κυριακίδης με εκπληκτική ατομική ενέργεια στο 85' έκανε το 3-1. το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε με αυτογκόλ του Γιαννουδάκη στο 89' στην προσπάθεια του να προλάβει τον Κυριακίδη μετά από την σέντρα σουτ του Δελιανίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου