Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση για Ντοκάκη και διαιτησία.


Με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ίκαρος Μουρνιών κατά του διαιτητή;;; Ντοκάκη http://flashnews.gr/page.ashx?pid=3&aid=163392&cid=321 και παρά το γεγονός ότι λυπόμαστε που ένας ημιτελικός κυπέλλου δεν είχε πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές αλλά την πολύ κακή διαιτησία του συγκεκριμένου διαιτητή, αισθανόμαστε δικαίωση για την προ διετίας ανακοίνωση μας στην οποία αναφέραμε ότι τα σφάλματα του δεν ήταν ανθρώπινα και τον είχαμε αποκαλέσει τότε δολοφόνο του ποδοσφαίρου ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του.Κάτι το οποίο δεν εισακούστηκε με αποτέλεσμα ο συγκεκριμένος να απασχολήσει για ακόμα μία φορά (όχι η μοναδική) με την πολύ κακή διαιτησία του. Η Θύελλα δεν συνηθίζει να ασχολείται με την διαιτησία και το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση είναι η μοναδική που εξέδωσε κατά κάποιου διαιτητή αισθάνεται δικαιωμένη για την απόφαση της να διαμαρτυρηθεί τότε δημόσια εναντίων του. Ευτυχώς σπάνιες είναι στο χανιώτικο ποδόσφαιρο η περιπτώσεις τόσο κακών διαιτητών και ευχόμαστε να ήταν η τελευταία φορά που κλέβουν την παράσταση οι λάθος αποφάσεις κάποιου και όχι τα παιδιά που αγωνίζονται.. Η Θύελλα θα βρίσκεται απέναντι σε οποίον δεν σέβεται τον κόπο των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών και σωματείων και σε οποίον θεωρεί ότι ζημιώνει το Χανιώτικο ποδόσφαιρο με την συμπεριφορά του και τις αποφάσεις του.. Επιτέλους ας παίξουν μπάλα οι ποδοσφαιριστές και όχι η διαιτησία και οι τρίτοι....  

Απόσπασμα από την ανακοίνωση της Θύελλας κατά του Ντοκάκη στις 16/01/2012: 

όσο αφορά το αίσχος και την άλειωση αποτελέσματος στο παιχνίδι ΑΠΣ ΡΟΔΟΠΟΥ – ΑΠΟ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΘΕΝΩΝ θεωρούμε ότι τα σφάλματα εις βάρος της ομάδας μας δεν ήταν ανθρωπινά και έκριναν το αποτέλεσμα περιμένουμε την παραδειγματική τιμωρία του διαιτητή και των βοηθών του , μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πείσουμε τους μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές μας να συνεχίσουν ασχολούνται με τον αθλητισμό.. επιτέλους ας τιμωρηθούν παραδειγματικά αυτοί που καταστρέφουν το ποδόσφαιρο από την μικρότερη ερασιτεχνική έως την μεγαλύτερη επαγγελματική κατηγορία.
Παρακαλούμε το σύνδεσμο διαιτητών Ν χανιών και την διοργανώτρια αρχή να είναι πιο προσεκτική με την τοποθέτηση διαιτητών από δω και στο εξής, και να σταματήσουν να στέλνουν δολοφόνους του ποδόσφαιρου στα γήπεδα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου