Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Ισόπαλο το ντέρμπι.. Ο Γιανναράκης στο 93΄ έδωσε τον πολύτιμο βαθμό στην Θύελλα

Ακόμη ένα θρίλερ ανάμεσα στην Θύελλα και την Α.Ε. Κυδωνίας είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο Δ.Σ. Κισάμου.
Σε ένα ματς στο οποίο κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος οι 2 ομάδες ήρθαν ισόπαλες και έτσι άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Στο 91' ο Θεοδωράκης κόντρα στην ροή του αγώνα,έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, και την προσωρινή χαρά ότι θα έφευγαν από το Καστέλι με τους 3 βαθμούς.. Αλλά όπως και πριν 3 χρόνια στους αγώνες μπαράζ η Θύελλα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη.. Τελευταίος μίλησε για την Θύελλα ο Γιανναράκης οπού στην τελευταία φάση του αγώνα ισοφάρισε με σουτ και έδωσε ένα υπέρ πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του..
Στην Θύελλα διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον επόπτη στο 90' λεπτό ο οποίος λανθασμένα σήκωσε την σημαία του για offside του Γιανναράκη, λίγα λεπτά νωρίτερα ο καταπληκτικός και σήμερα Τσιρώνης είχε κρατήσει το 0 για την ομάδα του με μία απόκρουση στο "Γ" της εστίας του.
Στα αξιοσημείωτα η επανεμφάνιση της σημαίας της Θύελλας και πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Λάκης Κορναράκης ο οποίος στο 62' μπήκε ως αλλαγή..


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου