Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Νίκη ξανά με ανατροπή στο 90' !! 2-3 εκτός τα Άπτερα


Για ακόμη μία αγωνιστική η Θύελλα έδειξε το κακό αγωνιστικό της πρόσωπο εκτός έδρας απέναντι στα μαχητικά Απτερα. Το μόνο θετικό που κρατάει η Θύελλα εκτός τους 3 βαθμούς είναι οτι για ακόμη μια φορά δεν παράτησε το παιχνίδι και δικαιώθηκε με το γκολ του Βασίλη Ρενιέρη στο 90'.
Στο 44' Ο Λουβιτάκης ισοφάρισε για την Θύελλα μετά από βολέ του τερματοφύλακα Τσιρώνη. 
Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Θύελλα έχασε 2 μοναδικές ευκαιρίες να προηγηθεί, στο 49' είχε "τριπλή ευκαιρία με τους Λουβιτάκη Μαραγκουδακη και Νικολακάκη να μην μπορουν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα από κοντινή απόσταση, και στο 54'  το σουτ του Μαραγκουδάκη απο την μικρή περιοχη πέρασε άουτ με αποτέλεσμα λίγα λεπτά αργότερα μετα απο λάθος του τερματοφύλακα τα Απτερα να πάρουν και πάλι "κεφάλι" στο σκορ. Στο 85' ο Βαρουχάκης με πλασέ ισοφάρισε για την Θύελλα, Στο 89' ο Τεκίδης βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα επιχειρώντας να του περάσει την μπάλα από πάνω του, ο τερματοφύλακας έπιασε την μπάλα εκτός μεγάλης περιοχης με αποτέλεσμα το φάουλ και την κόκκινη κάρτα. Το φάουλ ανέλαβε να το εκτελέσει ο Βαρουχάκης στέλνοντας την μπάλα στο τοίχος, η μπάλα τελικά θα φτάσει στον Βασίλη Ρενιέρη που ψύχραιμα πλάσαρε για το τελικό 2-3.

Η 11 ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ

1. ΤΣΙΡΩΝΗΣ
2.ΚΑΡΕΦΥΛΛΑΚΗΣ
4.ΡΕΝΙΕΡΗΣ ΒΑΣ.
16.ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ
5.ΤΕΚΙΔΗΣ (C)
6.ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ
7.ΛΟΥΒΙΤΑΚΗΣ
8.ΒΕΣΤΑΚΗΣ  (55' ΒΑΡΟΥΧΑΚΗΣ)
10 ΡΕΝΙΕΡΗΣ Ν.
12. ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ Χ. (75 ΒΕΡΥΚΑΚΗΣ)
17 ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ  (70' ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ)

  

1 σχόλιο:

  1. leo ena megalo mprabo stin omada mas gia to triponto ektos edras kai gia to oti palecame oloi kai ena signomi gia to la8os m poy paraligo na mas sterisi ba8moys.....8a epanor8oso drimitera kali epitixia gia ta epomena pexnidia.......!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή