Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Μάγκες!!.. Με παίκτη λιγότερο..Ανατροπή και τεσσάρα.. 4-1 τα Άπτερα

1)Ρενιέρης Ν.
Όλα ξεκίνησαν στραβά για την Θύελλα σήμερα το μεσημέρι στο Δ.Σ. Κισάμου κόντρα στα Άπτερα, καθώς η φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με τον Φ. Κοκοτσάκη. Η Θύελλα αργά αλλά σταθερά ανέβαζε την απόδοση της και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ν. Ρενιέρη στο 39 λεπτό με ψηλοκρεμαστό σουτ μέσα από την μικρή περιοχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Θύελλα μπήκε δυνατά και αποφασισμένη να κατακτήσει τους 3 πολύτιμους βαθμούς αλλά την προσπάθεια της αυτή την δυσκόλεψε η απ' ευθείας κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο 57' ο Ρενιέρης, προς έκπληξή όλων καθώς μέχρι να δουν το χρώμα της κάρτας πίστευαν ότι η κίτρινη κάρτα θα ήταν αυστηρή καθώς ήταν το πρώτο φάουλ στο οποίο υπέπεσε ο ποδοσφαιριστής της Θύελλας.. Ο κατά τα αλλά πολύ καλός διαιτητής θεώρησε επικίνδυνο το παίξιμο του ποδοσφαιριστή καθώς διεκδίκησε την μπάλα με πολύ δύναμη...
2)Βαλεράς
Η Θύελλα δεν το έβαλε κάτω και 3 λεπτά μετά την αποβολή ο Αχιλλέας Βαλεράς με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα για την Θύελλα..
3) Γιανναράκης
Στο 70ο λεπτό ο Γιανναράκης με καταπληκτική ενέργεια και σουτ έκανε το 3-1 και έδωσε σημαντικό προβάδισμα για την Θύελλα.
Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε στο 90ο λεπτό ο αρχηγός Τεκίδης καθώς σε μία αντεπίθεση όχι μόνο πέρασε τους 2 αντιπάλους τους αλλά με προσποιήσεις τους έριξε στο έδαφος.. το ίδιο έκανε και με τον τερματοφύλακα μπαίνοντας μαζί με την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 4-1..



    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου