Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Κάστρο για την Θύελλα το Δ.Σ. Κισάμου


Χωρίς ήττα στο γήπεδο της συνέχισε την φετινή της πορεία η Θύελλα, το 4-1 με τα Άπτερα ήταν η 8η νίκη σε 10 αγώνες στην έδρα της, οι μόνες ομάδες έως τώρα που πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας μέσα στο Καστέλι είναι η Α.Ε. Κυδωνίας (1-1) και η Άμιλλα (1-1). 
4 συνολικά ομάδες από τις 48! που συμμετέχουν στα 3 πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. ΧΑΝΙΩΝ δεν έχουν γνωρίσει την ήττα σε εντός έδρας παιχνίδι.. Καμία ομάδα της Α' Κατηγορίας δεν κατάφερε να κερδίσει στην Σούδα τον τοπικό Άρη έως τώρα.. Ο Άρης της Β΄ Κατηγορίας έχει 10 νίκες σε 10 αγώνες στην έδρα του, ενώ αήττητη όχι μόνο εντός αλλά και εκτός έδρας είναι μέχρι τώρα και η Δάφνη στο πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας.

23 φορές έχει σκοράρει η Θύελλα εντός και έχει δεχτεί 8 τέρματα στους 10 φετινούς αγώνες της..

Σε 25 αγώνες στο Καστέλι από τον Σεπτέμβριο του 2012 η Θύελλα έχει νικήσει στους 19.. 3 φορές ήρθε ισόπαλη με το ίδιο σκορ 1-1, με τους Νέους Χανίων την προηγούμενη χρονιά και με την Άμιλλα και την Α.Ε. Κυδωνίας φέτος. 3 ομάδες  έφυγαν με τους 3 βαθμούς από την Κίσαμο, Ο Παγχανιακός (0-3) ο Τιτάν (0-1) και ο Χάλης (1-2) 

Την σαιζόν 2012-13 ,10 από τις 15 ομάδες που επισκέφθηκαν το Δ.Σ. Κισάμου δεν κατάφεραν καν να σκοράρουν καθώς η Θύελλα δέχτηκε μόλις 8 γκολ σε 15 αγωνιστικές (0,53 γκολ Μ.Ο.)
3 γκολ πέτυχε ο Παγχανιακός ,2 ο Χάλης, και από 1 ο Τιτάν η ΑΕΚ Χανίων και οι Νέοι Χανίων.

5 από τους 9 εναπομείναντες αγώνες για την φετινή χρονιά θα τους δώσει στο γήπεδο της αλλά για να διεκδικήσει την άνοδο θα πρέπει εκτός από τα καλά εντός έδρας αποτελέσματα να έχει ανάλογη πορεία και στα εκτός..    








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου