Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση από Θύελλα για τον αγώνα με τον Ιδομενεα

Καταρχήν θα θέλαμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για το πάθος, την αγωνιστικότητα, και την προσπάθεια που κατέβαλαν σήμερα κόντρα όχι σε θεούς αλλά σε δαίμονες και να τους ζητήσουμε να μας συγχωρέσουν που δεν έχουμε τρόπο να προστατεύσουμε τον ιδρώτα και τον κόπο τους.. Τι μπορείς να πεις σε αυτά τα παιδιά που κάθε αγωνιστική είναι στο ίδιο έργο θεατές;.. θεατές σε ένα θέατρο του παραλόγου γιατί παράλογα είναι τα όσα έχουν συμβεί φέτος με την διαιτησία..
Είμαστε βέβαιοι ότι είναι μάταιο να διαμαρτυρηθούμε ξανά μέσω ανακοίνωσης κατά της διαιτησίας, αλλά θέλουμε να έχουμε καθαρή την συνείδηση μας όσο αναφορά στους ποδοσφαιριστές μας και την προσπάθεια που κάνουν.. Θα είναι μάταιο καθώς είμαστε σίγουροι ότι η σημερινή πολύ κακή διαιτησία θα αξιολογηθεί με καλό βαθμό από τα αρμόδια όργανα έτσι ώστε να φαινόμαστε εμείς οι παράλογοι καθώς θα ζητάμε την τιμωρία διαιτητή που βαθμολογήθηκε με άριστα και θα έχει ως αποτέλεσμα να μοιάζει η διαμαρτυρία μας ως δικαιολογία για την ήττα.. Εμείς γνωρίζουμε ότι δεν είναι έτσι. Και την προηγούμενη αγωνιστική είχαμε παράπονα αλλά δεν διαμαρτυρηθήκαμε δημόσια διότι δεν θέλαμε να φανεί έτσι και θα θέλαμε να θυμίσουμε ότι  παράπονα εκφράσαμε δημόσια σε αγώνα που κερδίσαμε.. Όσο μπορούμε θέλουμε να είμαστε δίκαιοι με εκείνους που δεν μας αντιμετωπίζουν δίκαια και θα εξακολουθήσουμε να σεβόμαστε αυτούς που δεν σέβονται το σωματείο μας και τους ποδοσφαιριστές μας, αλλά όλα έχουν το όριο τους.
Γινόμαστε η 3 κατά σειρά ομάδα που αντιμετώπισε την συγκεκριμένη ομάδα και διαμαρτύρεται για την διαιτησία. θέλετε τυχαίο; τυχαίο λοιπόν. Τυχαίο που τα παράπονα μας είναι σχεδόν ίδια με τις προηγούμενες 2 ομάδες και ότι θεωρούμε και εμείς ότι ο διαιτητής ανέχθηκε το επικίνδυνο και αντιαθλητικό παιχνίδι της αντίπαλης ομάδος; τυχαίο λοιπόν.. Είναι κρίμα όμως όλα αυτά τα τυχαία γεγονότα να αδικούν κάποιους με συνέπεια κάποιοι να επωφελούνται βαθμολογικά.. Δεν έχουμε ούτε προσωπικά προβλήματα ούτε "προηγούμενα" με κανέναν και κυρίως με τον ιστορικό σύλλογο από τον Γαλατά τον Ιδομενέα ,σίγουρα δεν αμαυρώνει την ιστορία κανενός συλλόγου η κακή και η απαράδεκτη συμπεριφορά ελαχίστων προσώπων. Δεν θα σταθούμε στο ανύπαρκτο πέναλτι το οποίο έδωσε προβάδισμα στον αντίπαλο ούτε στις πολλές λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή. Αλλά δεν μπορούμε να κρύψουμε την στεναχώρια μας για την φάση του 86ο λεπτού στην οποία 16χρόνος ποδοσφαιριστής μας δέχτηκε χαστούκι από αντίπαλο και από ότι φάνηκε επιβραβεύτηκε για την συμπεριφορά του και από τον διαιτητή ο οποίος τον "τιμώρησε" με κίτρινη κάρτα αλλά και από άνθρωπο της ομάδας του, καθώς την ώρα που διαμαρτυρόταν οι άνθρωποι της ομάδας μας για την πράξη του ποδοσφαιριστή του αυτός απευθύνθηκε προς το μέρος τους λέγοντας τους ότι "δεν έχει σημασία που είναι 16 χρονών οι προπονητές του δεν γνώριζαν πόσο χρονών είναι ας μην τον έβαζαν".. Συγνώμη που δεν γνωρίζαμε  ότι οι 16χρονοί πρέπει να χαστουκίζονται αν το γνωρίζαμε σίγουρα δεν θα του επιτρέπαμε να παραδειγματιστεί από τέτοιες συμπεριφορές. Και για αυτό τον λόγο το Δ.Σ. και οι προπονητές μας τιμώρησαν ήδη τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Ουρούκου για το ανάλογο χτύπημα σε αντίπαλο 3 λεπτά αργότερα που είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί την κόκκινη κάρτα.. Μας προκαλεί όμως έκπληξη η βιαιότητα με την οποία κινήθηκε ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής κατά του Ουρούκου χτυπώντας τον από πίσω ενώ ήμασταν στο τελευταίο λεπτό το σκορ ήταν 1-3 και η φάση ήταν στο κέντρο του γηπέδου. Αυτό όμως που μας εξόργισε περισσότερο ήταν η προσπάθεια από τους διαιτητές στο τέλος να "χρυσώσουν το χάπι" με αποκορύφωση το σχόλιο που ακούστηκε κατά την ανάγνωση του φύλλου αγώνος (το οποίο αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής μας έσπρωξε τον αντίπαλο του)  το γράψαμε όσο πιο μαλακά μπορούσαμε μας είπαν.. ΟΧΙ ήμασταν όλοι μάρτυρες ο ποδοσφαιριστής μας χτύπησε τον αντίπαλο του και δεν επιθυμούμε καμία "έκπτωση" όλοι πρέπει να τιμωρούνται για τις πράξεις τους και να αναλαμβάνουν την ευθύνη τους.
Επιθυμούμε δικαιοσύνη και όχι χάρες. Δεν μας ανακουφίζει το "χάπι" σας αλλά μας προκαλεί οργή.. Ειλικρινά ευχόμαστε όλα αυτά να είναι τυχαία αλλά  σύμπτωση επαναλαμβανόμενη  παύει να είναι σύμπτωση... Δεν έχουμε σκοπό ούτε να θίξουμε ούτε να προσβάλουμε κανέναν και γι αυτό τον λόγο δεν αναφέρουμε κανένα όνομα.. Και οι διαιτητές και οι ποδοσφαιριστές άνθρωποι είναι και θα κάνουν λάθη..

Εκ του Δ.Σ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου